Tahko


radat

 Punainen = Vaikea                    Sininen = Keskivaikea                    Vihreä = Helppo
Punainen piste = hissin ala-asema 
Radat vasemmalta oikealle!

El Finale

Kivistä, jyrkästä rinteestä ja tiukoista käännöksistä. Niistä on El Finale tehty.

Rata alkaa kevyellä rinne lennätyksellä josta siirrytään hyvällä vauhdilla metsän puolelle. Heti sisääntulon jälkeen rata ottaa suunnan jyrkästi alamäkeen ja tarjoaa roppakaupalla jyrkkää ja kivistä ajettavaa. Rata on varmasti monen kokeneemman kuskin mieleen sen tarjoaman haasteen ansiosta. Löydätkö sinä nopeimmat linjat ja tuplaus paikat?


 

Anette’s antiflow

Tämän taipaleen helppo alku saattaa hämätä mutta metsäosuuksille päästyä täytyy ottaa kunnon ote tangosta ja valita oikeat linjat.

Anette tarjoaa kunnon kyydit kokeneemmallekkin kuskille. Tämän neidin mieleen eivät ole huonot ajolinjat ja liian hidas lähestymistapa. Kuskin pitääkin piiskata itsestään enemmän irti suorittaakseen radan hyvällä tyylillä soljuen. Anette on onneksi nopeasti leppyvää sorttia ja unohtaa ensi kertojen mokailut hetkessä, seuraavien lähestymisyritysten onnistuen helpommin.


 

OldSkool

Vanhan koulukunnan DH radastakin käypä OldSkool tarjoaa monipuolisesta haastetta olematta liian vaativa.

Suhtelliseen tasainen alku antaa kuljettajalle aikaa nauttia Suomalaisesta metsästä ennen kuin nokka käännetään kunnolla alamäkeen. Rinteessä otetaan ensi tuntumaa vauhtiin ja sitten mitataan ajajan pokka pitää vauhtia Kuusenkierto metsään tullessa. Tämä puu vanhus yrittää kampittaa kuskeja ainakun siihen kykenee ja vaatiikin oikean taktiikan soljuvaan ohitukseen.

Sitten onkin aika nauttia hetki leveistä bermeistä ja kunnon vauhdista avoimessa maastossa. Lepotauko tuleekin tarpeen kun OldSkool taas poikkeaa omalle polulleen. Tiedossa on kivikko joka vaatii vauhtia mutta sen ylläpitäminen onkin se todellinen haaste. Kovimman kuskin selvittyä kiroilematta kivikosta nautitaan radan viimeisistä kurveista ja valmistaudutaan seuraavaan kierrokseen.


 

Uusi maastopyörärata

Valmistaudu nauttimaan vauhdista ja vallikurveista!

Soljuvuuden ja nopeuden lempilapsi tarjoaa ajajalle helposti lähestyttävän maastopyöräradan josta löytää taidon ja vauhdi kasvaessa aivan uusia puolia. Tämän radan kesyttäminen onnistuu vasta-alkajaltakin ja pyörältäkään ei vaadita ihmeitä, että nautinto olisi taattu.


 

Jokainen ajaa omalla vastuullaan!

* Reiteillä ei ole päivittäistä ylläpitoa. *
* Reittien käyttäjä ottaa huomioon olosuhteet, ratojen kulumisesta syntyvät muutokset ja ajaa niillä itselleen turvallista vauhtia. *
* Ota huomioon muut alueella liikkujat. Pyöräilijöillä on ehdoton väistämisvelvollisuus! *
* Käytä aina kypärää. *
* Tutustu suorituspaikkoihin etukäteen. *

T