ajokoulubanneri iso

Akun ja Arton Ajokoulu

 
Hei, Sinä maastopyöräilyn harrastaja joka haluat kehittää ajotaitojasi entisestään. SavoMTB järjestää kolmiosaisen ajokoulun Aku Tuunaisen ja Arto Ilmosen johdolla. Jokaisella kerralla tarkastellaan ajamisen eri osa-alueita, käyttäen apuna mm. harjoitteiden kuvaamista ja analysointia. Koulussa saat oppia ja ohjausta pyöränhallintaan ja ajotekniikkaan sekä opit tarkastelemaan omaa ajamistasi laajemmasta näkökulmasta.
 
 

15.6. Kuopiossa klo 17:30 – 20

Tarkastelussa pyörän säädöt ja ajoasento. Kokoontuminen Kuopio-hallilla josta edetään Puijonlaakson poluille.

 

9.7. Tahkolla klo 11 – 15

Polkemistekniikka, kurviajo ja jarruttaminen. Tahkolla hissi vie ylös ja polut alas. Päivän aikana pidetään kolme sessiota ja välissä koululaisille jää hieman aikaa omatoimiseen ajamiseen.
 

16.7. Tahkolla klo 11 -15

Ajolinjat, vauhdin säilyttäminen ja hyppääminen. Jatketaan edellisen kerran tapaan sessioilla. Lopuksi vedetään yhteen miten oma kehittyminen on edennyt.
Ilmoittautuminen ja kyselyt: savomtb@gmail.com Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 10 ajajaa.
 
Hinta 60 €, hissilippu Tahkolla ei sisälly hintaan.
Ei sisällä vakuutusta, jokainen osallistuja on velvollinen huolehtimaan omasta vakuutusturvasta.
 
 

Ohjaajat:

Aku Tuunainen

Parikymmentä vuotta maastopyöräkilpailuja kiertänyt kisasielu. Ajamisen ohessa myös ratojen suunnittelu ja rakentaminen on tullut tutuksi viime vuosina.

 

Arto Ilmonen

Kymmenen vuotta kokemusta alamäki hommista kärjen tuntumassa. Kuntoharjoittelun asiantuntija on parissa vuodessa ottanut mtb-enduron uudeksi lajiksi varmoin ottein.